ATELIERUL DE GĂTIT

îți oferă cursul de gătit online

Pâinea și Patiseria Fără Gluten

Descoperă secretele bucătariei gluten-free!

Your cart is empty

You don't have any items in your shopping cart yet!

Thank you for your order!

Customer Information

Billing Address

Shipping Method

No shipping methods available!

Payment Method

No payment methods are available!

Guaranteed Safe Checkout
Secured with 256-bit Encryption

Order Summary

Product Quantity Price
Subtotal:
Discount 
Shipping:
Discount 
Total:

Ai încercat să faci pâine fără gluten?

Dar ai eșuat de cele mai multe ori?
Tot ce ți-a ieșit a fost o pâine tare, lipicioasă și fără gust?

Dar Pizza, cornuri sau lipii gluten-free?

Și  n-au ieșit cum doreai?

sau ai încercat să

 cumperi pâine fără gluten?

Insă pâinea din magazine este uscată, seacă,
cu ”gust de carton”, asta pe lângă zecile de chimicale adăugate.

Dacă aceste lucruri au sens,

Atunci ești la locul potrivit!

Prin cursul pe care ți-l propun

 te poți bucura de o pâine foarte ușor de preparat,

doar din ingrediente integrale și pline de nutrienți esențiali și cu mult gust!

O mănânci de plăcere!

Dar dacă nu suferi de alergie sau intoleranță la gluten,

dar dorești să faci o pâine mai sănătoasă,

atunci acest curs este și pentru tine.


De ce ai alege totuși pâinea fără gluten?

Pâinea a fost mereu baza alimentației, însă, în zilele noastre, grâul este atât de procesat si modificat genetic 

încât a devenit un aliment aproape toxic.


De ce a fost totuși bună pâinea bunicilor noștri?


În trecut pâinea se făcea cu maia, care era responsabilă de desfacerea proteinei în aminoacizi, ușor de asimilat, și din făină integrală, măcinată încet la moară cu pietre, care era astfel o sursă de proteine și minerale.


În zilele noastre, drojdia nu face această pre-digestie,

astfel că noi consumăm foarte mult gluten nedesfăcut,

care ne agresează intestinele și sănătatea până la intoleranțe, alergii, ori boli autoimune.

De aceea Atelierul de Gătit îți aduce cursul
"Pâinea și Patiseria fără gluten"


Iată ce vei primi în cadrul cursului

în module video, ușor de urmărit, cu explicatii, tips & tricks și rețete printabile

vei învăța cum să faci următoarele preparate, ca un profesionist:

# 1 Painea fără gluten

Ai gustat vreodată pâine fără gluten, pufoasă, nesfărâmicioasă, elastică

și gustoasa?

Pare imposibil, dar e ușor de făcut

dacă știi exact cum.


Chiar dacă nu ești sensibil la gluten,

cu siguranță îți va plăcea această pâine gustoasă și cu adevărat plină de proteine.

#2 Blat de pizza, focaccia

Consideri Pizza fără gluten o provocare?

Dar pitta bread, focaccia, plăcintele sau cornurile?


Toate se fac din același aluat,

și au mici secretete,

care fac diferența între un eșec sau un preparat de succes.


Află-le secretul și uimeste-ți prietenii!

#3 Wraps, tortillas sau clătite

 Nu doar Gluten free ci și Grain free! Aceste lipii, fie că sunt folosite într-un desert dulce sau într-un aperitiv,

sunt foarte delicioase.

 

Le poți folosi ca și wrap pentru sandwich sau clătite pentru dimineața în familie.


Acest aluat fără gluten, subțire și ușor de făcut îți va fi mereu ca un as în maneca.

Devino și tu expert în Patiseria fără Gluten


Atelierul de gătit  îți aduce un curs online unic,

pe care, aplicându-l, din confortul propriei bucătării,

poți deveni rapid un expert în crearea de produse de panificație fără gluten pentru familia ta.


Despre mine:

"Sunt  Teodora Czentye, raw vegan chef și consultant în bucătăria raw și vegană.  

Mereu am fost pasionată de orice lucru făcut altfel. Atunci când a venit vorba de gătit sănătos pentru copii, m-am pus serios pe treabă și am cercetat tot ce se putea în domeniu.


Am testat foarte mult, am participat la nenumărate cursuri în Londra, conferințe, festivaluri pe tema alimentației sănătoase. Mi-a plăcut ce am descoperit și am testat foarte multe rețete. Am dat de greu atunci....foarte multe rețete arată bine dar nu ies așa cum se spune. Dar cum eu nu mă dau bătută așa usor, și cu o diplomă în arte plastice, nu a fost greu să încep să creez și să înțeleg principiile care stau în spatele rețetelor. 


În scurt timp am ajuns la formule, pentru ca mi-a placut și matematica. Apoi de la formule am diversificat ingredientele și am obținut diferite rețete. 

Iar despre gust....eu nu mănânc o mâncare dacă nu e gustoasă, poate fi ea cât de sănătoasă vrea! Așa că am modificat și am adăugat până am obținut gustul pe placul meu.


Dar testul greu încă nu îl trecusem: Aveam copii mici pe care trebuia să îi mulțumesc și credeți-mă, este cel mai greu test din lume. Aveam totuși un avantaj, erau destul de mici și nu aveau încă gusturile bătute în cuie.

Și le-am dat să aleagă întotdeauna: vrei ardei sau castravete? Tu alegi. Și până la urmă au ales. Fiica mea e îndrăgostită de ardeiul roșu, chiar înaintea ciocolatei.


Iar pentru că sunt și trainer profesional, și îmi place la nebunie asta, am ales să împărtășesc rețetele mele alături de secretele din spatele lor, și altora, prin cursurile de gătit."

chef & trainer raw/vegan

"Cursurile pe care le predau sunt intensive, pentru că nu îmi place să pierd vremea, dau cât de multă informație pot în cât mai scurt timp posibil.


Iubesc AHA-urile pe care le aud la curs: "Aha, deci de aceea nu mi-a ieșit mie niciodată rețeta aia!"

sau "Wow, atât de simplu?"

sau "Nu am crezut vreodată că am să mănânc chestia aia, dar e chiar gustoasă!"

Nici nu știți câți ”hateri ai mărarului” am convins că acesta e foarte bun, în combinația perfectă!


Aceasta e cea mai mare satisfacție a mea!"

Beneficiile cursului "Pâinea și Patiseria fără Gluten":

#1 Ai access la sesiuni video profesionale

Primești sesiuni video profesionale, ușor de urmărit, și la dispoziția ta oricând ai nevoie  să îți reamintești cum se face aluatul fără gluten, pentru diferite preparate.

#2 Poți printa rețele avându-le la îndemână în bucătărie

Vei putea descărca rețetele pentru accesarea lor off-line și printa, pentru a le adăuga în caietul tău de rețete.

#3 Primești acces pe viață la grupul Facebook al Atelierului de Gătit cu Teo

În urma cursului "Painea și Patiseria fără Gluten" nu rămâi singur, ci ai acces la cea mai ”gustoasă” comunitate, unde iți stau la dispoziție pentru orice întrebări ai avea despre bucătărie.

#4 Ai prioritate la cursurile de  gătit live, locale sau online  

Devii parte din grupul de prieteni și vei fi anunțat primul despre cursurile exclusive organizate local sau online, unde de regulă, locurile sunt limitate. 

#5 Primești oportunitatea de a deveni Partener VIP al Atelierului de Gătit

Pentru ca Atelierul de Gătit prețuieste fiecare membru al comunității, poți fi recompensat pentru ajutorul dat în promovarea cursurilor.

#6 Devii un agent al schimbării

Atelierul de Gătit este implicat în sprijinirea unor proiecte locale. Astfel, prin achiziționarea cursului "Painea și Patiseria Fără Gluten"

devii și tu parte în schimbarea comunităților noastre. 

#7 Acces la programul de fidelizare prin super discounturi

Deoarece demonstrezi un real interes în stilul de viață sănătos, prin achiziționarea acestui curs al Atelierului de Gătit, vei primi oportunități unice și discounturi considerabile la cursurile viitoare, rezervate exclusiv prietenilor și partenerilor VIP.

Cei care au fost la un atelier de gătit:

Your cart is empty

You don't have any items in your shopping cart yet!

Thank you for your order!

Customer Information

Billing Address

Shipping Method

No shipping methods available!

Payment Method

No payment methods are available!

Guaranteed Safe Checkout
Secured with 256-bit Encryption

Order Summary

Product Quantity Price
Subtotal:
Discount 
Shipping:
Discount 
Total:

    "Iți mulțumesc  pentru interesul în Patiseria fără gluten și sunt sigură că împreună vom putea aduce mai mult gust și sănătate în familiile noastre printr-un stil de viață și de gătit mai responsabil."


 chef & trainer

 Teodora Czentye

Contact Teodora prin pagina de Facebook, Atelierul de Gătit

Atelierul de Gătit

View Details
- +
Sold Out